جهش تولید در پرورش خاویار آستارا رمز تصاحب بازارهای جهانی
جارستان به نقل از ایسنا؛ رئیس اداره شیلات بندر مرزی آستارا گفت: جهش تولید در پرورش ماهیان خاویاری آستارا، رمز تصاحب بازارهای جهانی و معرفی برند خاویار شهرستان است. صادق خاصی پور در جریان بازدید از مزرعه پرورش ماهیان خاویاری بندر آستارا، در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این مزرعه نخستین مرکز پرورش
جارستان به نقل از ایسنا؛ رئیس اداره شیلات بندر مرزی آستارا گفت: جهش تولید در پرورش ماهیان خاویاری آستارا، رمز تصاحب بازارهای جهانی و معرفی برند خاویار شهرستان است.
صادق خاصی پور در جریان بازدید از مزرعه پرورش ماهیان خاویاری بندر آستارا، در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این مزرعه نخستین مرکز پرورش ماهیان خاویاری در شهرستان است که ظرفیت تولید ۵۰ تن گوشت ماهیان خاویاری و یک و نیم تن خاویار را در سال دارد.
وی با بیان اینکه مزرعه فوق در سال ۱۳۸۸ تأسیس شد، ادامه داد: در روند مراحل تولید، ماهیان خاویاری این مزرعه هم اکنون ۱۱ ساله و ۷۵ کیلوگرم وزن دارند.
وی با بیان اینکه گونه های مختلف تاس ماهیان در این مزرعه پرورش داده می شوند، افزود: هم اکنون فیل ماهی، قره برون، اوزون برون، چالباش، سیبری و شیپ در این مزرعه استحصال و به بازار مصرف داخلی و خارجی ارسال شده است.
خاصی پور در بخش دیگر سخنان خود تعداد مزارع پرورش ماهیان خاویاری در روستای قره سو، از توابع بخش لوندویل در شهرستان را سه مزرعه عنوان کرد و توضیح داد: پس از استحصال اولین خاویار از نوع “فیل ماهی” در سال ۱۳۹۵، در نخستین روزهای سال ۱۳۹۸، برای نخستین بار ۳ کیلوگرم خاویار از نوع «استرلیاد» هم در آستارا استحصال شد و روند تولید گونه ها همچنان در حال افزایش است.
وی اضافه کرد: آستارا از شهرستان های پیشگام در عرصه پرورش ماهیان سردآبی و گرمابی کشور است و با نگاه ویژه به مقوله “تولید” و سرمایه گذاری در احداث مزارع پرورش ماهیان خاویاری و توجه ویژه در کیفیت، دارای برند در سطح استان گیلان است.
به گزارش ایسنا، ماهیان خاویاری از جمله گونههای آبزی کمنظیری هستند که از قدمتی چند صد میلیون ساله برخوردار هستند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰